Dagens ilandsproblem

Alltså, brödrosten!

Den är inställd så att brödet rostas i 3min. Första skivan blir alldeles perfekt, alldeles gyllenbrun och härlig. När man skall då rosta andra skivan är inställningen fortfarande på 3 minuter men skillnaden från den första skivan är att nu är rost-trådarna i brödrosten redan varma. Vilket resulterar i att den andra och tredje skivan blir alldeles svart.

Men lugn, jag har en lösning till problemet.
Tänk er brödrosten 3.0 som känner av temperaturen på brödet så att varje skiva blir lika rostade. Eller att brödrosten är genomskinlig så att en kan se på brödet när det är klart.

Patentverket, vad säger ni? Kan det bli något?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ida dahlström utan Ö

idadahlstrm.blogg.se

RSS 2.0