Det tredje inlägget.

Nu är det här, det tredje inlägget. 
Det skulle lika gärna kunna bara stå så, men det vore fusk!
 
Jag ska erkänna en sak. hur mycket jag än hatar den, älskar jag den något litet mer. 
Min barnvakt, TV:n! 
Känner redan hur fördomarna haglar emot mig. Av alla mina två läsare :D 
 
Men efter att ha burit och bärt i tre månader är det skönt att få ha sina båda två armar till förfogande, har redan satt på en diskmaskin, kissat, "tränat", ätit frukost och sitter nu vid datorn och vi har inte varit vakna mer än en dryg timme. Hundarna kommer bli väldigt glada nu när de kan få gå ut när de blir kissnödiga och inte timmen efter då Hjärtat råkat somna å jag har kunnat lägga ner henne i fem minuter. 
Men det dröjer inte länge förrens hon börjar intressera sig för leksaker å då kommer jag inte använda den där bekväma barnvakten, inte lika ofta iallafall. 

Hej hösten!

Gårdagens fina sommarväder var typ som en bitchslap i fejjan på oss som faktiskt hade ett litet hopp om sommar kvar. Nu är det för min del alldeles tomt med hopp. Hej hösten å bättre lycka nästa år! 
För idag är det riktigt höstväder, jag har till och med invigt mina nyinköpta raggsockor och druckit te till frukost. Måste ha på värmeluftpumpen på morgonen för att Hjärtat ska kunna ligga på golvet, snorkallt annars! Usch, fast hösten är ju rätt OK ändå men jämfört med sommaren så ligger den i lä.
 
Detta var det andra inlägget, håll alla tummar och tår på att det kommer ett tredje :) 

peppar peppar, ta i trä!

Jag vet egentligen inte varför jag startar en blogg. Men det kan ju alltid vara bra att ha nånstans att tömma sina tankar på. Är ju inte alltid mina bollplank aka familj och vänner svarar i sina lurar. 
Nu är det i vilket fall gjort. Jag har skapat en blogg som förhoppningsvis inte men antagligen kommer att glömmas bort precis som alla de andra bloggarna jag starat. 
Har nog inte ens hunnit göra två inlägg i de andra faktiskt.
 
Så peppar, peppar ta i trä, tredje gången gillt, det är möjligt att hevetet fryser till is, att grisar flyger och kors i taket å allt det där, jag kanske hinner göra tre inlägg denna gången. 

 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Ida dahlström utan Ö

idadahlstrm.blogg.se

RSS 2.0